Personale

Personalet i Salon Retro

Rikke

Rikke

Mit navn er Rikke Nielsen, jeg er ejer af Salon Retro. og har haft salonen her siden 2006. Da jeg blev færdiguddannet, vidste jeg at mit mål var at skabe et sted, hvor vi ikke gik på kompromis med kvalitet, men sammen tid omfavnede tryggerammer. Mit mål er altid at følge med tidens trends samt lære de nyeste teknikker. Vi tager derfor løbende på de bedste kurser verden over så vi fortsat vil leve op til dit behov.
Min mission med Salon Retro er at give kunderne en oplevelse, og hvor du kan gå herfra og være tilfreds både med din nye frisure, men også hele oplevelsen af at blive forkælet. Vi vil altid sætte god tid af til dig og dine behov.

Josefine

Josefine

Mit navn er Josefine, din dedikerede frisørelev her hos Salon Retro. At skabe smukke hårfarver og finde den perfekte balance mellem nuancer er min passion. Jeg elsker at lege med farverne i håret for at opnå en fantastisk harmoni. Jeg har altid haft et talent inden for frisørfaget, og jeg stræber altid efter at forbedre mine færdigheder for at give dig den bedste oplevelse. Jeg er altid glad, smilende og forstående over for dine ønsker og behov. Min mission er at sikre, at du føler dig godt tilpas og selvsikker med dit nye look. Når du besøger Salon Retro, kan du stole på, at jeg vil gøre mit bedste for at få dig til at føle dig fantastisk. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og skabe magi med dit hår.” Er du studerende giver jeg 25 % rabat på ALLE behandlinger.